Onze klanten beoordelen ons met een:

Bekijk alle recensies

9.410 from 1 rating

Nieuwbouw woning Bergeijk

Deze woning is voorzien van diverse slimme oplossingen op de toegang van de woning en het bedieningsgemak zo hoog mogelijk te houden. Deze klant zit namelijk in een rolstoel. Daarom zijn er diverse deuren die automatisch open en sluiten. Deze deuren zijn te openen middels een app op zijn mobile telefoon, zodat op afstand de deur kan worden geopend om het bezoek binnen te laten zonder naar de voordeur te moeten gaan.

Zowel de verlichting, verwarming/koeling als de zonwering/gordijnen zijn aan elkaar gekoppeld. Dit zorgt voor een hoger comfort en een aanzienlijke energie besparing. Hiervoor is gebruikt gemaakt van een Gira Homeserver i.c.m. een Gira Client 19 in een centrale plaats in de woonkamer.

In de kelder is een thuisbiosscoop voorzien met Dolby Atmos luidsprekers die zijn weggewerkt in het interieur. Films worden afgespeeld vanaf een centraal mediacenter.

                                                                                        Zowel de verlichting als de audio en video zijn via 1 eenvoudige app te bedienen.

  

Onze projecten

Meer informatie nodig? Neem nu contact op!

U wil energie gaan besparen? Hebt bouw of verbouw plannen? Een technische storing? Of gewoon meer informatie nodig over onze producten of diensten? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met één van ons!

Burgmans & Alewijns Elektrotechniek

Stökskesweg 25A, 5571 TJ Bergeijk

Bel: +31 (0)497 575 031

Mail: info@burgmans-alewijns.nl

Ties
Burgmans

 

Bel Mail

Toon
van Orsouw

 

Bel Mail

Gerard
van Kemenade

 

Bel Mail

Job
Donkers

 

Bel Mail

Erik
Hoskam

 

Bel Mail

Sanne
Borrenbergs

 

Bel Mail