Onze klanten beoordelen ons met een:

Bekijk alle recensies

9.410 from 1 rating

Spannend evenwicht van modern en geborgenheid in strakke villa

 

 

Eigenlijk was het direct een vanzelfsprekendheid dat op deze plek met veel historie de nieuwe villa gebouwd zou worden van de eigenaar. Omringd door een parkachtige tuin met veel oude bomen en uitzicht op het aantrekkelijke bijgebouw, is het hier heerlijk toeven. Neem plaats op een van de terrassen en laat je meenemen in het gevoel van het heerlijke buitenleven. Franken Architecten begreep direct wat de eigenaar wilde en maakte een ontwerp van de villa en bijgebouw dat mij doet denken aan de ‘gecultiveerde zalen van groen’ van het Kröller-Müller Museum. Dit soort minimalisme is heel bijzonder. Spannend strak, modern en veel lichtinval zijn hier in de lead.

 

***Airspot is een geïntegreerde oplossing waarbij verlichting en ventilatie samen komen tot een mooi geheel

 

Rust en helderheid
De installateur Burgmans en Alewijns maakte het licht- en luchtbehandelingsplan en heeft onder andere gekozen voor een bijzonder praktisch en spiksplinternieuw systeem, de Airspot. Airspot is een flexibele en state-of-the-art oplossing waarbij verlichting en ventilatie samen komen tot een mooi geheel. Dankzij deze sublieme combinatie van systemen blijft de strakke en esthetische uitstraling van een ruimte gewaarborgd en is er geen apart afzuigsysteem meer nodig. Er zijn minder gaten in het plafond nodig en dat zorgt voor rust en helderheid. Via de iPad is het systeem gemakkelijk (op afstand) te bedienen en te monitoren. De woning wordt verwarmd met een geothermische bodemenergie waterpomp die verticaal in de bodem is aangebracht.

Onze projecten

Meer informatie nodig? Neem nu contact op!

U wil energie gaan besparen? Hebt bouw of verbouw plannen? Een technische storing? Of gewoon meer informatie nodig over onze producten of diensten? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met één van ons!

Burgmans & Alewijns Elektrotechniek

Stökskesweg 25A, 5571 TJ Bergeijk

Bel: +31 (0)497 575 031

Mail: info@burgmans-alewijns.nl

Ties
Burgmans

 

Bel Mail

Toon
van Orsouw

 

Bel Mail

Gerard
van Kemenade

 

Bel Mail

Job
Donkers

 

Bel Mail

Erik
Hoskam

 

Bel Mail

Sanne
Borrenbergs

 

Bel Mail