Onze klanten beoordelen ons met een:

Bekijk alle recensies

9.410 from 1 rating

Villa met domotica van Gira en Ipad besturing in Bergeijk

Villa voorzien van domotica van Gira met Ipad besturing voor het bedienen van de verlichting, audio en video.

Deze villa is geheel door eigen ontwerp van Burgmans en Alewijns voorzien van de elektrotechnische installatie inclusief lichtplan, domotica, Ipad besturing, alarm- en brandmeldinstallatie.

Een aantal voordelen van de toegepaste domotica zijn:

- Paniekschakelaar: bij het indrukken van de schakelaar wordt alle verlichting ingeschakeld voor het afschrikken van ongewenste bezoekers/inbrekers.

- Centraal-uit-schakelaar: bij het indrukken van de schakelaar worden alle elektrische toestellen en/of verlichting uitgeschakeld en wordt de verwarming automatisch in de nachtstand gezet. Dit gebruikt u bijvoorbeeld wanneer u gaat slapen of het huis verlaat. Hiermee bespaart u energie en weet u zeker dat gevaarlijke toestellen zoals het strijkijzer of de kookplaat zijn uitgeschakeld.

- Vakantiesturing: tijdens uw vakantie kunt u tijdsgebonden de verlichting en de rolluiken sturen om te simuleren dat de woning is bewoond om inbrekers tegen te gaan.

- Het schakelen van de verlichting d.m.v. sferen. Met 1 druk op de knop heeft u meteen de juiste instelling van alle verlichting bij een bepaalde activiteit, zoals bijvoorbeeld tv-kijken of een boek lezen.

Voor meer informatie zie:

http://www4.gira.com/nl_NL/gebaeudetechnik/systeme/knx-eib_system/knx-produkte/bediengeraete/homeserver-app.html

Onze projecten

Meer informatie nodig? Neem nu contact op!

U wil energie gaan besparen? Hebt bouw of verbouw plannen? Een technische storing? Of gewoon meer informatie nodig over onze producten of diensten? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met één van ons!

Burgmans & Alewijns Elektrotechniek

Stökskesweg 25A, 5571 TJ Bergeijk

Bel: +31 (0)497 575 031

Mail: info@burgmans-alewijns.nl

Ties
Burgmans

 

Bel Mail

Toon
van Orsouw

 

Bel Mail

Gerard
van Kemenade

 

Bel Mail

Job
Donkers

 

Bel Mail

Erik
Hoskam

 

Bel Mail

Sanne
Borrenbergs

 

Bel Mail