Onze klanten beoordelen ons met een:

Bekijk alle recensies

9.410 from 1 rating

Villa met domotica - Veldhoven

Moderne villa met buitenzwembad gelegen in Veldhoven.

Deze villa is geheel door eigen ontwerp van Burgmans en Alewijns voorzien van de elektrotechnische installatie inclusief lichtplan, domotica, alarm- en brandmeldinstallatie. Middels de domotica kunnen we onder andere de verlichting, rolluiken, zonwering, elektrische deuren en het zwembad aansturen.

De gehele installatie kan centraal worden bediend door middel van een touchscreen in de wand of losse afstandbediening. Het touchscreen maakt het mogelijk om tijdens de vakantie de verlichting en de rolluiken te sturen om de indruk te wekken dat de woning is bewoond om zo inbrekers te weren.

De rolluiken en zonweringen zijn ook gekoppeld op een weerstation, waardoor deze automatisch worden aangestuurd. Zo houden we ongewenste zon/warmte buiten waarmee we in de zomer kosten besparen om het koel te houden.

Onze projecten

Meer informatie nodig? Neem nu contact op!

U wil energie gaan besparen? Hebt bouw of verbouw plannen? Een technische storing? Of gewoon meer informatie nodig over onze producten of diensten? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met één van ons!

Burgmans & Alewijns Elektrotechniek

Stökskesweg 25A, 5571 TJ Bergeijk

Bel: +31 (0)497 575 031

Mail: info@burgmans-alewijns.nl

Ties
Burgmans

 

Bel Mail

Toon
van Orsouw

 

Bel Mail

Gerard
van Kemenade

 

Bel Mail

Job
Donkers

 

Bel Mail

Erik
Hoskam

 

Bel Mail

Sanne
Borrenbergs

 

Bel Mail